Josep Fullà

josep fulla

Josep Fullà néix a Barcelona el 1945. El 1970 obté la llicenciatura en Ciències, secció Geològiques i alterna durant anys l’ensenyament de Ciències Naturals, com també de Matemàtiques, amb altres activitats, com la de guia geològic, per diversos indrets de Catalunya, amb extenció a Islància i Marroc . Als anys 80, a l’Institut Americà, entra en contacte amb Edward K. Flager, qui li proporciona una imformació acurada i rigorosa sobre la vida dels indis nordamericans del segle XlX . El 1997, en ple exercici de la seva càtedra de Ciències Naturals, obté el mestratge en Psicologia Cognitiva en Ciències Experimentals per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ja jubilat es dedica encara a fer xerrades, sortides geològiques i visites a museus de Ciències i Geologia, amb alumnes de batxillerat, però aviat, via Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonés, també es dedica a la narrativa i a l’assaig. En narrativa, per l’Editorial Stonberg, ha publicat PERIPLE, primer western en català, que també per la mateixa editorial prepara la publicació de PONENT, la segona part.

A banda de les seves aficions, com viatjar, fer esport i la lectura, prepara també un compendi de “microrrelatos” i contes referents també al pionerisme del Far West.