Qui Som

  • EDITORIAL LA PLANA és l’editorial dels escriptors novells.

Sabem l’important que és per a un escriptor veure publicat el seu primer llibre. En aquest munt de fulles, a més d’estar tancades moltes hores de treball, d’anàlisi, deduccions, conclusions, idees i raonaments més o menys filosòfics, estan la il·lusió i les expectatives d’una realització personal i per què no? professional.

El nostre objectiu principal és: “Treure a la llum nous talents” i, per a això, disposem de tots els recursos professionals, humans i tècnics que existeixen.

Des de la primera entrevista i durant tot el procés d’edició, mantenim un tracte molt directe i continuat amb l’autor, creant un clima de confiança i companyonia, requisits que considerem indispensables i que garanteixen un resultat òptim.

En el cas que l’obra necessiti correcció, es corregirà, respectant l’estil de l’autor en la mesura del possible.

La nostra editorial treballa amb Impressió Digital, el mètode més modern i eficaç per a la realització de petites edicions,(que és l’aconsellable per a un escriptor novell) i amb offset , si l’edició és de més de mil exemplars.

Tot això es realitza en un temps rècord, cinc setmanes després que ens hagi lliurat l’original, tindrà el llibre en les seves mans!. I a partir d’aquí, si l’autor ho desitja, li posarem en contacte amb el President de la millor Tertúlia Poètica i Literària de Barcelona, perquè pugui assistir com un “tertuliano” més sempre que vulgui.

Si considera que el seu llibre és apropiat, li posarem en contacte amb el Cap de Càtedra de la Universitat d’Arts Escènica i Cinematogràfiques, perquè ell decideixi si la seva obra pot passar o no, al cinema.

També si ho desitja, farem la presentació oficial del seu llibre en el Saló d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel, on un crític professional, argumentarà i destacarà el més positiu de l’obra, i on brindarem amb cava tots junts, per l’èxit de la seva recent estrenada etapa.

Si ha escrit un llibre, no ho dubti, posi’s en contacte amb nosaltres. Si desitja escriure les seves memòries i no sap com fer-lo, cridi’ns, disposem de personal especialitzat que ho escriurà per vostè, i en qualsevol dels dos casos li assessorarem en tot el que necessiti. En EDITORIAL LA PLANA de CONSDECOR, amb l’experiència i la trajectòria professional de més de trenta anys que ens avalen, estem al servei de l’escriptor.