Roser Gómez Coto

 

Foto G. Coto

Vaig néixer a Barcelona l’any 1953, una matinada d’octubre que plovia a bots i barrals.

Vaig cursar estudis primaris i comerç a l’Escola Salesianes de Sant Andreu, un centre religiós per a nenes pobres on es pagava la voluntat. Més tard, vaig estudiar batxillerat a l’Escola Jesús Maria i Josep, ubicada al passeig Fabra i Puig, també al barri de Sant Andreu.

Als 15 anys, vaig entrar a treballar a la Banca, mentre seguia els estudis al mateix institut durant els vespres.

Tots els meus coneixements posteriors són autodidactes, fins i tot escriure en llengua catalana. “Clàudia, una noia de Sant Andreu” és el títol del meu primer llibre que vaig començar a escriure el gener del 2014 i el vaig acabar el juliol del 2016. També sóc autora de poesies i col·laboro com a lletrista de cançons amb el cantautor Jose Sanjuan: www.josesanjuan.es.